Barion Pixel
fészekhinta és gyerekek

Napjainkban rengeteg típusú hinta közül válogathat az ember, ha saját kerti játszóteret szeretne tervezni. Vannak a hagyományos verziók, és vannak az extrémebb, vagy rendhagyóbb, de egyre divatosabb kiszerelések. Ahány gyerek, annyi ízlés a játékeszközök terén is. És életkor szerint is különböző típusok használhatók, ezt a szempontot is fontos mérlegelni, amikor otthoni, házi játszóteret tervezünk a kicsik örömére. Van azonban egy univerzális, és örök hinta típus, a fészekhinta, amit már a legkisebbek is tudnak használni, egy kis segítséggel, és a legnagyobbak, sőt, az örök gyerekek is bármikor ülhetnek rá, és élvezhetik lengő mozgását.

Fészekhinta a közösségi élményhez

Már a modern játszótereken is előszeretettel helyezik el a fészekhintát, hiszen nemcsak egy mutatós, kuckó hangulatú hintáról van szó, hanem egy többszemélyes kiadásról, amihez nem kell egymás után sorba állnia a gyerekeknek, hanem néhányan egyszerre is használhatják. Ebben csak a teherbíró képességét kell az eszköznek nézni, amekkora súlyt elbír, annyi összeadott súllyal rendelkező gyermek, vagy felnőtt használhatja egyszerre. A gyerekek közösségi életre nevelésére az ilyen játék eszközök is tökéletesen alkalmasak. Persze, az önzőbb típusok képesek az ilyen játékokat is kisajátítani, ám mivel egy többszemélyes hintáról van szó, társaságban nem fognak jó szemmel nézni az ilyen individualista törekvőkre. A fészekhinta tehát egyszerre teremt közösséget is, és biztosítja a hintázás élményét társaságban a gyerekek számára.

fészekhinta
Happy photo created by teksomolika – www.freepik.com

Szülő-gyermek fészekhinta is lehet a legkisebbek számára

Ráadásul, már akár egy éves babákat is beleültethetünk, persze tartani kell őket, de már ők is jobban tudják használni a fészekhintát, mint az egyszemélyes laphintát. A babáknak kitalált hinta alapvetően a bölcsőhinta, ám a fészekhinta egy nagyszerű átmenet a számukra is, amit egy gondozó odafigyelése és biztosítása mellett ők is tudnak már használni. Sőt, akár az ölünkbe ültetve is kényelmesen hintázhatunk rajta kisbabánkkal, így szülő-gyermek hinta élményben is lehet részünk. Tényleg egy igazán közösségi élményt nyújtó fészekhintáról van tehát szó! A szülők is szeretik használni, van, aki sosem növi ki ezeknek a gyermeki élményeknek a szeretetét, így a játszótéri nosztalgia ilyen játékeszközökkel örök maradhat!

fészekhinta és gyerekek
Mom and baby photo created by zinkevych – www.freepik.com

Ovális kiszerelés a játszótéri élményért

A honlapnak köszönhetően egy igazán strapabíró és mutatós fészekhinta áll a rendelkezésünkre, melyet ráadásul két éves garanciával vásárolhatunk meg. Ez klasszikusan az a típusú kiszerelés, amit a játszótereken is látni fogunk, esetlegesen más színvilágban, így ha otthonunk kertjébe szeretnénk megvásárolni, gyerekeink számára már ismerős lesz a játszóterekről ez a típus. Az ovális kiszerelés ráadásul a legnépszerűbb termék az oldalon, mely egyedi tervezésű, és otthoni használatra kiváló választás! Megjelenésében is tökéletesen hasonlít a köztereken látható típusokra. Csempéssze a játszótéri élményt otthona kertjébe, és élvezze gyermekei örömét!