Barion Pixel
fa játszóvár és kislány

Amikor gyermekeink számára tervezünk kertükbe játszóteret, elsőre talán egy hinta, csúszda és homokozó fordul meg a fejünkben. Ám ennél sokkal teljesebb élményt is biztosíthatunk a számukra, amennyiben ezeket egy fa játszóvárba foglalva rendezzük be kertünkben! A fa játszóvár egyszerre ad egy keretet ezeknek az eszközöknek, teszi látványosabbá is ezzel otthoni játszóterünket, valamint nagyobb teret enged a játék során elszabaduló képzelőerőnek.

Hadd szárnyaljon a képzelőerő a fa játszóvár segtségével!

Ugyanis a fa játszóvár sokféle szerepet tölthet be egy játék során. Lehet kilátótorony, ahonnan távcső segítségével tájékoztathatja játszótársait a toronyőr a távoli történésekről, egy esetleges veszélyhelyzetről, vagy egy izgalmas eseményről. Lehet egy képzeletbeli babaház, ahol a felső és alsószinten helyezkednek el a babák és a csúszda segítségével lehet közlekedni a szintek között. Ehhez a honlapon található Lookout fa játszóvár lehet az ideális választás, ha lányokkal van tele a család, akkor ez a kiszerelés lehet a legideálisabb.

Ez egy kilátótornyot és egy kerti játszóházat is magába foglal, így a babaház élmény is komplexebb lehet általa. Ezentúl pedig lehet még királyi palota is a fa játszóvár, ahol bármilyen izgalmas középkori mesét vagy történetet eljátszhatnak a kalandra éhes gyerekek. Lehetnek lovagok, királyok és királylányok, udvari bolondok, de fenyegethet egy mesebeli sárkány is a közeledtével, ahol a vár ereje nyújtja a védelmet a játék során.

fa játszóvár

A fa játszóvár teljessé teszi az élményt

Tehát látható, hogy egy igazán komplex kerti játszótéri játék élmény elengedhetetlen kelléke a játszóvár, mely egy igazán teljes élményt nyújt az érkező vendég gyerekek számára is! A honlapon többféle kínálatból válogathatunk kedvünkre, a család számára legideálisabb fa játszóvárak közül. Mennyivel izgalmasabb, ha a képzelet is szárnyra kaphat, és ebben a játékeszközök is a segítségére vannak a gyerekeknek!

Egy ilyen komplex játszóvárat igazából azzal egészítünk ki, amivel csak akarunk, mindig be lehet szerezni valami újdonságot, ami változatossá és megunhatatlanná teszi az élményt. Egy harangot, amit megkongathatnak a gyerekek, vagy egy játék hangosbemondót, esetleg koronákat, amivel még jobban átélhetik az éppen elképzelt játékvilágot. Ha van egy kiváló alap, azt mindig van hova fokozni, így érdemes beruházni ilyen eszközökbe, amit aztán hosszútávon meghálálunk mi is, és gyerekeink is.

fa játszóvár

A jó játékeszköz leköti a gyereket is, és kikapcsolódás a szülőnek is

A szülők sokszor vágynak arra, hogy kicsit megélhessék az énidejüket is, miközben gyermekeik a közelükben játszadoznak. Persze, amikor a gyerekek játszanak, mindig történik valami, vagy egy kis sérülés, horzsolás, vagy egy kis parázsvita, vagy bármi. Mégis, sokat jelent, ha vannak olyan játékok, és eszközök, amelyek huzamosabb időre nyújtanak szórakozást a gyerekeknek és ezáltal kikapcsolódási lehetőséget a szülők számára is. Ezért érdemes ilyen fa játszóvárakba beruházni, hiszen egyszerre kötik le a gyerekeket, még a vendég gyerekeket is, és nyújtanak ezáltal kikapcsolódási lehetőséget a szülők számára is.

A Blue Rabbit 2.0 tökéletes választás lesz a gyerekek számára a kertbe! Mivel kiválóan variálható, így az alap szerkezetek, mint a tornyok, beállítható magasságúak, valamint bővíthetőek különböző modulokkal. Így akár a hintától kezdve a mászófalon át, még kötélhálóval, sőt, még több fa játszótoronnyal is lehet kombinálni, a híd modulnak hála!