Barion Pixel
3+1 karácsonyi ajámdékötlet

Az egyre hidegebb időjárás, a korai sötétedés, a hó borította táj és a fényfüzérrel feldíszített házak mind-mind jelzik számunkra, hogy hamarosan itt van a Karácsony! Megvan már mi lesz a karácsonyfa alatt? Ha nem abba a táborba tartozol, aki már hetekkel vagy akár hónapokkal előre beszerzi az összes karácsonyi ajándékot, akkor ez a bejegyzés most neked szól! Összeszedtünk egy kis karácsonyi ajándék válogatást olyan játékokból, amik nem csupán örömet szereznek a gyerekeknek, hanem hasznosak és egyben időtállóak is. 

3+1 karácsonyi ajándékötlet

És hogy mik is ezek? Nézzük is a listát!

1. Virágos játékház

A legtöbb gyermek szeret bunkert építeni, majd ha elkészült, akár órákat is képes eltölteni benne. Az általunk forgalmazott virágos játékház úgy biztosítja ezt a kuckózós élményt, hogy nem kell a végén elpakolni, lerombolni, hanem állandó játék és egyben dekorációs eleme lehet a gyerekszobának vagy a nyári időszakban akár a kertnek, udvarnak is. Így szerintünk ez egy szuper karácsonyi ajándék lehet, int ahogy a visszajelzések is ezt igazolják.

3+1 karácsonyi ajándékötlet

A játszóház kék, zöld és rózsaszín színekben is elérhető, melyek közül fiúknak és lányoknak tetsző darabokat is találunk. Mind a három színt kívülről játékos motívumok, egészen pontosan virágos, szívecskés, állatos dombornyomott minták díszítik. A házikó két nyitható ablakkal és egy nyitható bejárati ajtóval van ellátva.

A termék használata 2 éves kortól javasolt. Mivel többen elférnek benne, ezért akár tesós ajándéknak is szuper, ha valami közös meglepetést szeretnétek adni a gyerekeknek. A tavasz beköszöntével a házikóval az udvaron is lehet játszani. Tartós anyagösszetétele miatt jól bírja az időjárás viszontagságait. A játékház mérete 106 x 98 x 90 cm. Nem véletlenül volt az egyik legnépszerűbb termék a tavalyi karácsonyi időszakban!

2. Szánkó és bob

Az elmúlt években a korábban megszokotthoz képest viszonylag ritkán esik a hó és ami esik, az viszonylag gyorsan el is olvad. Éppen ezért résen kell lenni a havazásnál és mindent félretéve kimenni szánkózni egyet, hóembert építeni vagy hógolyózni, hogy ne maradjanak le a gyerekek erről az élményről! Ezért nem érdemes várni a szánkó beszerzésével a havazásig. Az általunk forgalmazott szánkó és bob könnyű és kis helyigényű, kialakítása miatt jól siklik mindkettő a havon. A klasszikus formavilágú sárga és kék színű szánkó kötéllel van felszerelve, míg a kis piros bob fékezőkarral van ellátva. Ez a két termék is ideális közös vagy egyéni karácsonyi ajándéknak is.

3. Állványos csúszda

3+1 karácsonyi ajándékötlet

Állványos csúszdánk jelenleg klasszikus piros színben érhető el webáruházunkban. 2 éves kortól ajánljuk és egészen 50 kg-os súlyig használható. A csúszda csúszófelülete 120 cm, a magassága pedig 72 cm. Helytakarékossága miatt kisebb lakásokba, szobákba is remek választás karácsonyi ajándékként, hiszen a lábai összecsukhatóak, ha éppen nincsen rá szükség. A jó idő beköszöntével pedig a kertben vagy teraszon is lehet vele játszani! Sőt a nyári napokon elviselhetőbbé teszi a forróságot, hiszen egy slag rácsatlakoztatásával egyszerűen vizes csúszdává alakítható. Mivel már csak néhány darab van belőle, ezért érdemes résen lenni és beszerezni időben.

4. Óriás építőkocka

A következő karácsonyi ajándékötlettel tuti nem lőhet mellé senki! A legtöbb gyerek szeret építeni, legózni, így biztosan boldog lesz, ha a fa alatt egy olyan játék fog lapulni, amivel életnagyságban tudja mindezt megtenni!

A csomagban megtalálható óriás építőkockák mérete a valódi tégla méretének felel meg, ami miatt igazán élethű dolgokat lehet belőle építeni. A játék fejleszti kreativitást és a képzelőerőt. A kezdő készlet 26 építőkockát tartalmaz, melyekből 22 elem 8 pontos, 4 pedig 4 pontos.

3+1 karácsonyi ajándékötlet

Az óriás építőkockák környezetbarát polietilénből készülnek. Emellett hideg- és hőállóak, lehetőséget adva a 4 évszakos játéknak a szobában és a kertben egyaránt. Az elemek szélei és sarkai lekerekítettek, így a játék kicsik és nagyok számára is biztonságos lesz.

Reméljük, hogy ezzel a kis gyűjteménnyel tudtunk egy kis inspirációt adni az ünnepi készülődés közepette. Ha nem nyerte el egyik termék sem a tetszésed, akkor nézz körül honlapunkon és válogass hintáink, csúszdáink  vagy egyéb játszótéri kiegészítőink között.

Termékajánló