Blue Rabbit 2.0
Fa játszóvárak

A Blue Rabbit 2.0 prémium fa játszóvárak izgalmas játékélményt nyújtanak gyermekednek. A nyugat-európai minőségű játékok jól variálhatóak. Az alap szerkezetek, tornyok igény szerint bővíthetőek különböző modulokkal, így például mászófallal, hintával, kötélhálóval, sőt, akár több fa játszótorony is kombinálható a híd modulnak köszönhetően!

A Blue Rabbit 2.0 anyagukban színezett fa mászóvárak változatos karakterrel bírnak, széles korosztály számára jelentenek izgalmas felfedezésre terepet. A játéknak tényleg csak a képzelet szab határt, hiszen ezek a játszóvárak lehetnek kilátótornyok, babaházak, királyi paloták. A tornyok alatt rendszerint homokozó található, így nem csupán a mászás és az ügyesség fejlesztésére van lehetőség, de a valóban fiatalabbaknak is remek játékélményt nyújthatnak. Esztétikus, minőségi, ellenálló kivitelüknek köszönhetően a fa játszótornyok hosszú évekig lesznek gyermekeid kedvencei.

Az UV álló impregnálással kezelt fa szerkezetekhez nem csupán a modulok csatlakoztathatóak, hanem számos, nálunk elérhető játék is, így például különböző távcsövek, hinták, harangok, postaládák is.

Alakítsd ki szabadon az ideális játszóvárat gyermekeid számára! 

Blue Rabbit fa játszóvárak

Blue Rabbit modulok

A Blue Rabbit 2.0 prémium fa kerti játékok nagy előnye, hogy az önmagában is izgalmas tornyokat, fa játszóvárakat további modulokkal bővíthetjük. Így például akár két tornyot összeköthetünk egy Bridge fa híddal. A Swing modulnak köszönhetően akár hinta is csatlakoztatható a mászóvárakhoz, így komplex kerti játszóteret építhetünk a gyermekek számára. A modulok segítségével számos további izgalmas funkcióval egészíthetjük ki a játszóvárakat. A jól személyre szabható kültéri játékok így bármely udvar vagy kert adottságaihoz, de főképp a gyerekek igényeihez könnyen igazíthatóak! Az UV-álló impregnálásnak köszönhetően, az ilyen eljárással kezelt faelemeink és faszerkezeteink hosszabb életidővel és nagyobb ellenállósággal rendelkeznek az időjárás viszontagságaival szemben.