Barion Pixel

Kerti játszótér - Blue Rabbit 2.0 - Fa játszóvárak

A Blue Rabbit 2.0 prémium kerti játszótér izgalmas játékélményt nyújt a gyermekeidnek. A nyugat-európai minőségű fa játszóvár jól variálható. Az alap szerkezetek, tornyok igény szerint bővíthetőek különböző platform magasságokkal és ennek megfelelően modulokkal, így például mászófallal, hintával, kötélhálóval, sőt, akár több fa játszótorony is kombinálható a híd modulnak köszönhetően!

A Blue Rabbit 2.0 fa játszóvár gyártmányok változatos karakterrel bírnak, széles korosztály számára jelentenek izgalmas felfedezésre terepet. A játéknak tényleg csak a képzelet szab határt, hiszen ezek a fa játszóvárak lehetnek kilátótornyok, babaházak, királyi paloták. A tornyok alatt rendszerint homokozó található, így nem csupán a mászás és az ügyesség fejlesztésére van lehetőség, de a valóban fiatalabbaknak is remek játékélményt nyújthatnak. Esztétikus, minőségi, ellenálló kivitelüknek köszönhetően a fa játszóvárak hosszú évekig lesznek gyermekeid kedvencei.

Az UV álló impregnálással kezelt fa szerkezetekhez nem csupán a modulok csatlakoztathatóak, hanem számos, nálunk elérhető kerti játszótéri játék is, így például különböző távcsövek, hinták, harangok, postaládák is.

Magas nyomáson telített, impregnált borovi fenyő 9 x 9 cm-es gerendákkal.
A FAANYAG SZÁLAS ANYAGBAN VAN RAKTÁRON, A MEGRENDELÉS UTÁN TUDJUK MÉRETRE VÁGNI!

Alakítsd ki szabadon az ideális otthoni kerti játszótér létesítményedet gyermekeid számára! 

A fa játszóvár kültéri és kizárólag lakossági célra használható!

A méretre vágás akár 10-14 napot is igénybe vehet a megnövekedett forgalom miatt.

A játszóvárakhoz tartozik szerelő doboz, amiben megtalálhatóak a tornyok, modulok összeszereléséhez szükséges szerelvények, csavarok, csavartakarók, mászókövek, kapaszkodók, földhorgonyok.

Faanyag információ

Az általunk biztosított faanyagról további információkat itt találsz.
Kérjük, olvasd el mindenképpen!

Játszótérland faanyag

Blue Rabbit fa játszóvárak

Blue Rabbit modulok

A Blue Rabbit 2.0 prémium fa játszótér nagy előnye, hogy az önmagában is izgalmas tornyokat, fa játszóvárakat további modulokkal bővíthetjük. Így például akár két tornyot összeköthetünk egy Bridge fa híddal. A Swing modulnak köszönhetően akár hinta is csatlakoztatható a mászóvárakhoz, így komplex kerti játszóteret építhetünk a gyermekek számára. A modulok segítségével számos további izgalmas funkcióval egészíthetjük ki a fa játszóvárakat. A jól személyre szabható kültéri fa játszótéri játékok így bármely udvar vagy kert adottságaihoz, de főképp a gyerekek igényeihez könnyen igazíthatóak! Az UV-álló impregnálásnak és telítésnek köszönhetően, az ilyen eljárással kezelt faelemeink és faszerkezeteink hosszabb életidővel és nagyobb ellenállósággal rendelkeznek az időjárás viszontagságaival szemben.