Blue Rabbit 2.0
Fa játszóvárak

A Blue Rabbit 2.0 prémium fa játszóvárak izgalmas játékélményt nyújtanak gyermekednek. A nyugat-európai minőségű játékok jól variálhatóak. Az alap szerkezetek, tornyok igény szerint bővíthetőek különböző modulokkal, így például mászófallal, hintával, kötélhálóval, sőt, akár több fa játszótorony is kombinálható a híd modulnak köszönhetően!

A Blue Rabbit 2.0 fa mászóvárak változatos karakterrel bírnak, széles korosztály számára jelentenek izgalmas felfedezésre terepet. A játéknak tényleg csak a képzelet szab határt, hiszen ezek a játszóvárak lehetnek kilátótornyok, babaházak, királyi paloták. A tornyok alatt rendszerint homokozó található, így nem csupán a mászás és az ügyesség fejlesztésére van lehetőség, de a valóban fiatalabbaknak is remek játékélményt nyújthatnak. Esztétikus, minőségi, ellenálló kivitelüknek köszönhetően a fa játszótornyok hosszú évekig lesznek gyermekeid kedvencei.

Az UV álló impregnálással kezelt fa szerkezetekhez nem csupán a modulok csatlakoztathatóak, hanem számos, nálunk elérhető játék is, így például különböző távcsövek, hinták, harangok, postaládák is.

Magas nyomáson telített, impregnált borovi fenyő 9 x 9 cm-es gerendákkal.

Alakítsd ki szabadon az ideális otthoni játszóvárat gyermekeid számára! 

A termék kültéri és kizárólag lakossági célra használható!

Blue Rabbit fa játszóvárak

Blue Rabbit modulok

A Blue Rabbit 2.0 prémium fa kerti játékok nagy előnye, hogy az önmagában is izgalmas tornyokat, fa játszóvárakat további modulokkal bővíthetjük. Így például akár két tornyot összeköthetünk egy Bridge fa híddal. A Swing modulnak köszönhetően akár hinta is csatlakoztatható a mászóvárakhoz, így komplex kerti játszóteret építhetünk a gyermekek számára. A modulok segítségével számos további izgalmas funkcióval egészíthetjük ki a játszóvárakat. A jól személyre szabható kültéri játékok így bármely udvar vagy kert adottságaihoz, de főképp a gyerekek igényeihez könnyen igazíthatóak! Az UV-álló impregnálásnak köszönhetően, az ilyen eljárással kezelt faelemeink és faszerkezeteink hosszabb életidővel és nagyobb ellenállósággal rendelkeznek az időjárás viszontagságaival szemben.