Csúszdák

A csúszda otthoni játszóterek elengedhetetlen kiegészítője. Lakossági csúszdáink UV álló HDPE műanyagból készülnek. A csúszdalapok masszívak, erős szerkezetűek. Alkalmasak otthoni felhasználásra, könnyedén csatlakoztathatók csúszdaállványokra, játszóvárakra, toronycsúszdákra. A gyermekek életkorához igazodó csúszda kiválasztásánál fontos az esési magasság figyelembevétele.
Legnépszerűbb kültéri csúszdánk a 1,5 m esési magasságú Tsuri csúszda, amely webáruházunkban kapható piros, citromsárga, világoskék és világoszöld színben. A kisebbeknek az 1,2 m magasságú Yulvo csúszdát vagy a 0,9 m esésű Tweeb csúszdát. A legkisebbeknek pedig 0,6 m magasságú Toba csúszdánk a megfelelő.

Állványos csúszdáink különböző méretekben és színekben kaphatóak, így több korosztálynak is lehetővé teszik a csúszdázás élményét. Könnyen összeszerelhetőek, télen beltéri csúszdaként funkcionálhatnak, nyáron pedig a kertben is felállíthatóak, hiszen jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Létrával vannak felszerelve, ezért nem kell bajlódni toronycsúszdák, játszóvárak építésével, hiszen ezek az otthoni önmagukban használhatóak. Játékos színeik és kialakításuk miatt benti csúszdaként bármilyen gyerekszobába jól beillenek.