Barion Pixel

Kerti játszótér – Lookout fa játszóvár

2 év garanciával!

196 000 Ft

A Blue Rabbit Lookout fa játszóvár egy kombinált játszóeszköz, hiszen egy kilátó tornyot és egy kerti játszóházat is magába foglal. A játszótorony járófelülete 60 vagy a magasabb platformú torony esetében 90 cm magasan helyezkedik el, melyhez csúszda csatlakoztatható. A csúszda nem képezi részét az eszköznek. Igény esetén akár további hintával is bővíthető a játékélmény. A játszóház ajtaja mágneses zárral van felszerelve, ablakokkal, kiadó pulttal. Remek helyszínt biztosít a szabad játékhoz. A Lookout ideális választás lehet a kisebb korosztály számára, ráadásul számos funkcióval bővíthető is. Otthoni, fa kerti játszótér kialakításához remek választás!

A Lookout fa játszóvár esési magassága: 60 cm | 90 cm

Magas nyomáson telített, impregnált borovi fenyő – 9 x 9 cm-es gerendákkal.

Mit tartalmaz a csomag? Megnézem!

Választható játékok: Megnézem!

Toba csúszda (0,6 m esési magasság)

A Toba egy 118 cm-es csúszófelülettel rendelkező csúszda, mely piros és zöld színekben kapható. A Toba csúszda hullámos vonalvezetésű, alapanyaga UV álló HDPE műanyag. 60 cm-es állványhoz, toronycsúszdához vagy játszóvárhoz kapcsolható, esési magassága 60 cm.

A Toba csúszda kialakításának köszönhetően remekül siklik.

Elfogyott

Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett legyél!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk Neked.

Biztonságos online fizetés

Mindig SSL védett online bankkártyás Barion fizetési rendszert használunk.

Cikkszám: JLLBRLOOK Kategória:

Leírás

mit tartalmaz az ár falécek
Méretre vágott, magas nyomáson telített, impregnált faanyag
mit tartalmaz az ár kiegészítő elemek
Szereléshez szükséges csavarok, rögzítők, elemek
mit tartalmaz az ár tervrajz
Szerelési útmutató
Alapár

A Blue Rabbit 2.0 fa játszóvár nem tartalmazza a csúszda vagy más kiegészítő játék elemeket. Azonban két fő csomagból áll: az összeszereléshez szükséges szerkezeti elemeket, csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt, illetve a szerelési útmutatót, valamint a szerkezet megépítéséhez szükséges faanyagot szálban, felületkezelve, impregnálva és magas nyomáson telítve előfúrt lyukak nélkül az alacsonyabb platformra kalkulálva. Opcióként választható a magasabb platform, valamint a méretre vágott faanyag, melyet így csupán össze kell szerelni, csavarozni a megadott instrukciók szerint.

Biztonságos használat, telepítés

A terméket javasoljuk kertekbe, udvarokban felépíteni. A játszóvárakat puha felületre szabad kizárólag telepíteni, ami lehetőleg gyep, homok vagy akár gumilap borítású talaj is lehet. Fontos szempont, hogy szükséges a megfelelő méretű terület biztosítása. A kiválasztott fa játszóvár minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása szükséges minden egyéb környező tereptárgytól (fa, kerítés, kerti bútorok, stb).

Faanyag információ

Az felhasznált gerendák, faanyagok anyaga magas nyomáson telített, impregnált borovi fenyő.  

A fa nedvességtől, UV-sugárzástól és kártevőktől való hatékony védelme az impregnálás.

A Tanalith®nyomással kezelt fa kiváló színtartóssági tulajdonságokkal rendelkezik. A Tanalith ™ egy réz és szerves biocidek (triazolok) alapú vízalapú termék, amely a kezelt faanyagnak természetes halványzöld színt ad. A Tanalith®-al nyomás alatt kezelt fát nem szükséges festeni,  de a hosszútávú tartósság érdekében javasolt felület kezelni, lazúrozni a faanyagot.

Habár a megőrzési / ellenállási időszak a környezettől (sótartalom, hőmérséklet, időjárás), esetleges későbbi újra festésektől függően változik – normál használati körülmények között sokáig megőrzi a Tanalith-al impregnált fa a tulajdonságait.

A Jótállás nem terjed ki a rendeltetésellenes használatból, a szakszerűtlen átalakításból, nem megfelelő tárolásból, elemi kárból eredő meghibásodás esetére, valamint méretre vágott faanyag esetén, azok összeszerelését követő panaszra.

További információk

Tömeg 1 kg

Toba csúszda (0,6 m esési magasság)

Szín

Piros, Zöld

Maximális terhelhetőség

50 kg

Anyaga

HDPE műanyag

Szélesség

38 cm

Hosszúság

118 cm

Esési magasság

60 cm

Kiszerelési egység

db