Lookout játszóvár

2 év garanciával!

161 400 Ft

A Blue Rabbit Lookout játszóvár egy kombinált játszóeszköz, hiszen egy kilátó tornyot és egy kerti játszóházat is magába foglal. A torony járófelülete 90 cm magasan helyezkedik el, melyhez csúszda csatlakoztatható. A csúszda nem képezi részét az eszköznek. Igény esetén akár további hintával is bővíthető a játékélmény. A játszóház ajtaja mágneses zárral van felszerelve, ablakokkal, kiadó pulttal. Remek helyszínt biztosít a szabad játékhoz. A Lookout ideális választás lehet a kisebb korosztály számára, ráadásul számos funkcióval bővíthető is. Otthoni, kerti fa játszótér kialakításához remek választás!

A Lookout játszóvár esési magassága: 90 cm

Mézbarna, UV álló, impregnált felületkezelés.

Mit tartalmaz a csomag? Megnézem!

Választható játékok. Megnézem!

Tweeb csúszda (0,9 m esési magasság)

Engedélyezett utánrendelésre

Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett legyél!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk Neked.

Biztonságos online fizetés

Mindig SSL védett online bankkártyás Barion fizetési rendszert használunk.

Cikkszám: LJABRLO Kategória:

Leírás

mit tartalmaz az ár falécek
Méretre vágott, impregnált, színezett faanyag
mit tartalmaz az ár kiegészítő elemek
Szereléshez szükséges csavarok, rögzítők, elemek
mit tartalmaz az ár tervrajz
Szerelési útmutató
Alapár

A Blue Rabbit 2.0 fa játszóvár nem tartalmazza a csúszda vagy más kiegészítő játék elemeket. Azonban két fő csomagból áll: az összeszereléshez szükséges szerkezeti elemeket, csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt, illetve a szerelési útmutatót, valamint a szerkezet megépítéséhez szükséges faanyagot méretre vágva, felületkezelve, impregnálva. Az így megkapott csomagot csupán össze kell szerelni, csavarozni a megadott instrukciók szerint.

Biztonságos használat, telepítés

A terméket javasoljuk kertekbe, udvarokban felépíteni. A játszóvárakat puha felületre szabad kizárólag telepíteni, ami lehetőleg gyep, homok vagy akár gumilap borítású talaj is lehet. Fontos szempont, hogy szükséges a megfelelő méretű terület biztosítása. A kiválasztott fa játszóvár minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása szükséges minden egyéb környező tereptárgytól (fa, kerítés, kerti bútorok, stb).

Faanyag információ

Az felhasznált gerendák, faanyagok anyaga fenyő, lucfenyő.

A fa nedvességtől, UV-sugárzástól és kártevőktől való hatékony védelme az impregnálás.

A Tanalith®nyomással kezelt fa kiváló színtartóssági tulajdonságokkal rendelkezik. A Tanalith ™ egy réz és szerves biocidek (triazolok) alapú vízalapú termék, amely a kezelt faanyagnak természetes halványzöld színt ad. Külső használat esetén lassan meleg mézbarna színűvé válik, végül -a természetes ezüstszürke (a színváltozás nem befolyásolja a termék szilárdsági jellemzőit). A Tanalith®-al és Tanatone-al nyomás alatt kezelt fát nem szükséges festeni, hogy megőrizze tartósító tulajdonságait. Ha azonban más színre van szükség, bármilyen dekoratív festék / lakk / lazur használható.

Habár a megőrzési / ellenállási időszak a környezettől (sótartalom, hőmérséklet, időjárás), esetleges későbbi újra festésektől függően változik – normál használati körülmények között 15 évig megőrzi a Tanalith-al impregnált fa a tulajdonságait. A Tanalith-hoz hozzáadott Tanatone festék 2-3 évig megőrzi kellemes barna színét.

A Jótállás nem terjed ki a rendeltetésellenes használatból, a szakszerűtlen átalakításból, nem megfelelő tárolásból, elemi kárból eredő meghibásodás esetére.

Az általunk biztosított faanyagokról további információt itt talál.
Gyártói garancia letölthető innen.

További információk

Tweeb csúszda (0,9 m esési magasság)

Tömeg 3.5 kg
Méretek 175.3 × 38.9 × 7 cm
Szín

Piros, Világoszöld

Beülési magasság

90 cm

Csúszó felület hossza

175,3 cm

Csúszó felület szélessége

32 cm

Alapanyag

HDPE műanyag

UV állóság

igen

Összeszereléshez szükséges

két db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett csavar (nem tartozék)

Kiszerelési egység

db