#1 Népszerű termék ebben a kategóriában: Bölcsőhinta

Figurás 3:1-ben bölcsőhinta

2 év garanciával!

11 950 Ft

Bölcsőhinta minden gyerek korosztálynak!

Ez az egyedi tervezésű hinta együtt nő fel a gyerekkel. A kicsik bölcsőhintaként, a kicsit nagyobbak háttámlás laphintaként, a nagyobb gyerekek pedig laphintaként használhatják.
A hinta három, fröccsöntött műanyag részből áll, a háttámlán állatfigurás mintával díszítve. A termék kapható lila-világoszöld és narancssárga-világoszöld színben is. A gyűrűk és a kampók horganyzott acélból, a hegesztések a kötélen fekete PP-ből készülnek.

Törlés
Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett legyél!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk Neked.

Biztonságos online fizetés

Mindig SSL védett online bankkártyás Barion fizetési rendszert használunk.

Cikkszám: LJABHF2 Kategóriák: , ,

Leírás

Miért ajánljuk?

A gyermekülés követi a növekvő gyermekek igényeit, hiszen mind a T-alakú kiesésgátlót, mind pedig a háttámlát el lehet távolítani. A csatos biztonsági öv garantálja gyermeke biztonságát. A hinta könnyen szerelhető, lapra szerelten szállítjuk.

 

Mit fejleszt?

A hintázás nem csak szórakozást jelent, hanem számos területen fejlesztő hatással bír. Fejlődik az egyensúlyérzék, ezzel együtt a mozgáskoordináció és a ritmusérzék is. Erősíti a két agyfélteke közötti kapcsolatot, a későbbi írás- és matematikai képességekre, valamint a beszédfejlődésre is pozitív hatással van. Hatékony diszlexia-prevenciós eszköz. Pozitív lelki hatással bír, miközben biztosítja a gyermek számára az önfeledt kikapcsolódást.

További információk

Tömeg 1.8 kg
Méretek 39 × 30 × 38.5 cm
Szín

Lila-világoszöld, Narancssárga- világoszöld

Felfüggesztési magasság

1,95 – 2,4 m

Kötél típus

PP10

Kiszerelési egység

db