Barion Pixel
beltéri játszóeszközök gyerekekkel

Mivel a játszótéri eszközök nem csak szórakoztatnak, de rengeteg területen fejlesztő hatással is bírnak, ezért nem érdemes csupán a jó időben használható kültéri eszközökre támaszkodni, hanem érdemes a téli időszakban is valami beltéri alternatívát keresni. Ebben a hideg időben szeretnénk egy kis segítséget adni arra nézve, hogy milyen lehetőségek vannak, ha a lakásba is szeretne valaki 1-2 játszótéri eszközt beszerezni.

Beltéri csúszda

piros 200 cm nagyméretű csúszda

A csúszda egy klasszikus játszótéri eszköz, mely a legtöbb helyen csúszdalap formájában van valamilyen mászókára, játszóvárra felrögzítve, de az állványos változatú csúszdák is nagyon elterjedtek. Ennek az az oka, hogy ezeket a csúszdákat nem csak a kertbe lehet felállítani, hanem rossz időben a szobában ugyanúgy használhatóak. Különböző méretben és színekben is kaphatóak, illeszkedve a gyermekek életkorához, igényeihez. Praktikus még ezekben a csúszdákban, hogy sok esetben szétszedhető a csúszdalap és a létra, így nem foglal sok helyet hogyha éppen nem játszanak vele, ugyanis könnyedén el lehet pakolni.

Beltéri hinta

gyerek és játszótérland hinta

A hinta az egyik legnépszerűbb játszótéri eszköz a játszótereken és otthon egyaránt. Népszerűségét támogatja az a sok jótékony hatás is, amivel a gyermekek fejlődésére bír. A hinták födémhez rögzíthető hintacsuklóval a lakásba is könnyedén felszerelhetőek, így a téli időszakban is lehetővé válik a hintázás. Lehet kapni kifejezetten beltéri használatra való hintákat, de gyakorlatilag bármilyen hinta felszerelhető a lakásba is. Legyen szó laphintáról, bölcsőhintáról, fészekhintáról vagy egyéb különleges hintáról, a hideg idő beköszöntével elég csak alaposan letisztítani, beszerezni a megfelelő hintacsuklót és kezdődhet a hintázás a szobában is. 

Beltéri játszóház

rózsaszín műanyag virágos játékház gyerekekkel

A gyerekek szeretnek különböző bunkereket építeni és bekuckózni. Éppen ezért kedvelt játékok a gyerekek körében a különböző játékházak, amiben létrehozhatják saját kis birodalmukat. Elmerülhetnek a különböző szerepjátékokban, miközben szabadjára engedik képzeletüket és kreativitásukat. A játszóház nagyobb méretének köszönhetően testvérek számára is ideális játék lehet a gyerekszobába vagy akár a nappali játszósarkába is.

Óriás építőkockák

Amelyik gyerek szeret építeni, annak az óriás építőkocka készlet garantáltan a kedvence lesz! Az óriás építőkockák nagy méretüknek köszönhetően különleges játékélményt biztosítanak a gyerekeknek. Az építőkockák mérete megegyezik a valódi tégláéval, így igazán valósághű dolgokat lehet belőle építeni! Az építőkockák kialakításuknak köszönhetően strapabíróak, időtállóak, valamint bel – és kültéren is használhatóak. Az építőkockák kétféle méretben és többféle kiszerelésben kaphatóak.

Nem szükséges tavaszig várni, hogy élvehesse gyermeked a csúszdák, hinták, óriás építőkockák és játszóházak nyújtatta örömöt! Honlapunkon széles választékban kaphatóak beltéren is használható játszótéri eszközök, melyek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt!