játszóvár blue rabbit

Ha igazán minőségi és csúcskategóriás kerti játszóteret szeretnénk kialakítani, vagy éppen köztéri játszóteret, akkor a játszóvár nem maradhat el a játék eszközök tárházából! Ennek köszönhetően egy sokkal színvonalasabb és a gyerekek számára is több kalandot rejtő játszóteret alakíthatunk ki, akár otthon, akár köztéren.

A játszóvárak adják meg sok köztéri játszótérnek is a jellegzetességét, karakterességét, eköré gyűlnek a gyerekek és rengeteg játék eköré szerveződik. Hiszen nincs is izgalmasabb, mint egy vár, ami köré akármilyen történetet lehet szőni és eljátszani!

A játszóvár kiválóan kombinálható!

A játszóvárak különlegességét adja az is, hogy nem korlátozza le a gyerekeket az eszköz használatban, hiszen rengeteg módon variálhatók! Határt csak a fantázia szabhat. Ehhez jó felmérni előtte az igényeket, vagy átgondolni, mit is szeretnénk pontosan. Hiszen szinte bármit csatlakoztathatunk a játszóvárunkhoz!

Legyen szó hintáról, egyenes vagy akár hullámos csúszdáról, mászófalról, kötélhálóról, és akár több játszótornyot is lehet kombinálni a híd modulnak köszönhetően! A tornyok adják a játszóvár alapszerkezetét, ezeket bővíteni is lehet különböző platform magasságokkal, illetve ezekhez lehet a különböző modulokat is csatlakoztatni. A Blue Rabbit 2.0 fa játszóvárak nyugat-európai minőséget képviselnek, változatos karakterrel bírnak, ezért nagyon kiterjedt korosztály számára jelentenek igazán izgalmas szórakozást. Esztétikusak, ellenálló kivitelüknek köszönhetően sokáig szolgálják ki a család örömeit. A fa szerkezetek UV álló impregnálással kezeltek. Ezekhez egyéb kiegészítőket is lehet csatlakoztatni, mint például távcsöveket, hintákat, harangokat, postaládákat is, az élmények fokozásáért.

játszóvár blog 2

A szülők is hálásak érte

Egy megfelelően kiválasztott játék eszköz nemcsak a gyerekek öröméért felel, hanem az egész család számára kikapcsolódást nyújt. Képzeljük csak el, hogy a gyerekeket órákon át képes lekötni egy kreatívan kialakított játszóvár, amit ráadásul mindig lehet egy kicsit jobban turbózni, a különböző csatlakoztatható modulok és kiegészítők segítségével. Így éveken át nyújthat mindig megújuló izgalmakat és élményeket a gyerekek számára, és ezalatt az idő alatt a szülők a közelben tudnak lazítani. Akár olvasni, beszélgetni, enni-inni, napozni.

A jól megválasztott kerti játékok így valóban az egész család örömét fogják szolgálni. Ezekbe érdemes belegondolni egy kerti játszótér kialakítása előtt, mert lehet szívvel-lélekkel összeállítani otthoni játszóterünket, ami valóban nagyobb örömet fog okozni a gyerekek számára is, de lehet elnagyoltan. Amikor csak letudjuk néhány eszköz beszerzését, az valahogy meg fog látszani az eredményen is. De amibe beletesszük a képzelőerőnket, kreativitásunkat, és közben a gyerekeink érdekeit és szórakozását tartjuk szem előtt, ott teljesen más eredménnyel és élményekkel számolhatunk majd.

játszóvár blog 1

A gyerekkor alapélményeit jelentheti

Mindannyiunk gyerekkorának megvannak azok az alapélményei, melyekre előszeretettel emlékezünk vissza. Ezek közé tartoznak sokszor a vízi kalandok, a fürdőzések, aquaparkok, strandolások és akár az otthoni medencés nyarak. Az otthoni kertben sok időt töltenek a gyerekek, hiszen nem lehet állandóan vízi parkokba járni, hétköznapi szinten, megvan ezeknek a különlegesebb élményeknek is az ideje persze, de az idő jelentősebb részét nyáron is inkább a kertben töltjük. Ezért nem mindegy, milyen is az az otthoni kert.

A gyerekeknek nagyon meghatározó élményeket jelenthet egy igazán kreatívan kialakított kerti játszótér, mellette a medencével. Nyáron akár a játszóvárhoz csatlakoztatott hullámos csúszda egy slaggal bevizezhető, ezáltal könnyedén vízi élménnyé, csúszdaparkká is változhat a kert. A játszóvár nagyon kreatívan kombinálható és egészíthető ki, így a nyári medencézések előtt és után is lehet a móka egy másik terepe. Fektessünk gyermekeik élményeibe, később hálásak lesznek a befektetéseinkért! Nem beszélve arról, hogy ezáltal több időt töltenek a szabad ég alatt, mint a virtuális világban.