Barion Pixel

Kreatív építőkocka készlet

2 év garanciával!

42 100 Ft

55 színes, műanyag építőkockát tartalmazó kreatív építőjáték készlet gyerekeknek. Az elemek kisebbek az óriás építőkockáinknál, de funkciójukat és kialakításukat tekintve megegyeznek. A nagy darabszám lehetővé teszi a kreatív építkezést, így a kreatív építőkocka elemek sokféleképpen kombinálhatóak. A műanyag építőkockák könnyen egymásba illeszthetőek, stabilan összekapcsolódnak, a játék végén pedig egyszerűen szétszedhetőek.

A kreatív építőkocka szállítási ideje: 10-12 munkanap.

A termék külső készleten van, szállítási ideje rendeléstől számított 3-6 hét. iPontosabb információért kérjük érdeklődj valamely elérhetőségünkön. Azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb megkapd rendelésedet!

Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett legyél!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk Neked.

Biztonságos online fizetés

Mindig SSL védett online bankkártyás Barion fizetési rendszert használunk.

Cikkszám: JLLÓÉKRK Kategóriák: ,

Leírás

A kreatív készlet tartalma:

– 45 darab 8 pontos építőkocka válogatott színekben (15 cm x 7,5 cm x 3,75 cm)

– 10 darab 4 pontos építőkocka válogatott színekben (7,5 cm x 7,5 cm x 3,75 cm)

A játék alapanyaga környezetbarát polietilén, az elemek üregesek, élei és sarkai lekerekítettek. Az építőkockák puhák és minimális súllyal rendelkeznek, biztosítva ezzel a biztonságos és sérülés mentes játékot. Az építőelem bel – és kültéri használatra is alkalmas, méretéből kifolyólag kis helyigénnyel rendelkezik, ezáltal a gyerekszobába is ideális választás lehet.

A játék -30 és + 110 ° C között hideg- és hőálló, felülete könnyen tisztítható. Az építőkockák kiváló minőségűek, hosszú élettartamúak.

További információk

Tömeg 4 kg
Csomagméret 40 × 30 × 20 cm