Játékaink biztonsága kiemelten fontos számunkra.

Ma minden játszótér vonzó, játékos és izgalmas kell, hogy legyen. Közben azonban nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra a teljes termékfejlesztési folyamatban.

A legtöbb általunk forgalmazott játszótéri terméket tesztelték és minősítették a legújabb Európai Uniós direktívák alapján.

  • A lakossági termékek esetén: EN71-1-2-3-8
  • Közületi termékek esetén: EN1176 és EN1177

minősítéssel rendelkezünk. Válogass kedvedre bármilyen játszótéri elemre van szükséged otthon a kertben. Kérdéses van? Keress minket bátran üzenetben vagy telefonon és örömmel válaszolunk minden kérdésedre!

Népszerű játszótéri játékok

tsuri csúszda elemek

Tsuri csúszda

Közkedvelt, erős szerkezetű, minőségi csúszdalap. A legnépszerűbb HDPE csúszda, amely a hagyományos csúszdáknál jobban siklik. Egy igazán jó játszótér kötelező darabja.

Winkoh fészekhinta és kisfiú, JL

Egyszemélyes fészekhinta

Vidám mintás fészekhinta, vízlepergető anyagból készült ülőfelülettel. A hintaülőke erős, mégis kényelmes. Egyszerre akár 2-3 kisebb gyerek is használhatja.

lila figurás bölcsőhinta

Figurás 3:1-ben bölcsőhinta

A kicsik bölcsőhintaként, a kicsit nagyobbak háttámlás laphintaként, a nagyobb gyerekek pedig laphintaként használhatják. Sokoldalú siker termék.

mászófal, mászókövek és kisfiú

Mászókövek

Otthoni használatra tervezett mászókő szett, könnyű benne megkapaszkodni és rálépni. Egyszerűen felszerelhető. Több színből és formából álló összeállítás. Kedvelt játszótéri játékok egyike.