Barion Pixel
Egészítsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad

A 2021-es évben webáruházunk kínálata a korábban megszokott játszótéri kiegészítők mellett otthoni fa játszóvárakkal bővült, méghozzá a Blue Rabbit termékcsaláddal.

A Blue Rabbit 2.0 lakossági felhasználásra alkalmas, prémium kerti játszótér izgalmas és sokoldalú játékélményt nyújtanak a gyerekeknek. Ezen felül lehetőséget nyújtanak, hogy a gyerekek ne csak a köztéri játszótereken élvezzék a játszótér adta előnyöket, hanem otthon is.

Ezek a változatos karakterrel bíró játszóvárak széles korosztály számára izgalmas elemekkel bíró, felfedezésre váró terepet jelentenek. A játék a gyerekek fantáziájára van bízva, hiszen bármi válhat a játszóvárakból, kalózhajó, palota, vagy éppen egy kilátó…a lehetőségeknek csupán a képzelet szab határt! Minőségi, időjárásálló és strapabíró kivitelük lehetővé teszi, hogy a fa játszóvárak sok-sok éven keresztül elkísérjék a gyerekeket, testvéreket a szabadtéri, kreatív játékban!

A nyugat-európai minőségű játszóvárak, tornyok már önmagukban jól funkcionálnak, de ha szeretnénk még nagyobbá, komplexebbé tenni a játszóvárat, a modulokkal igény szerint bővíthetjük őket. Kínálatunkban 8 modul kapott helyet, melyekkel a játékélmény még teljesebbé tehető. Az alap játszóvárak a modulokkal igen sokféle módon kombinálhatóak, így igazán egyszerűen személyre szabható lesz az otthoni játszótér.

Swing hintaállvány modul

A Swing hintaállvány az egyik legnépszerűbb Blue Rabbit játszóvár moduljaink között. Ez nem véletlen, hiszen a gyerekek nagy kedvence a hinta amely ezzel a kétállásos kivitellel egyszerre két gyermek számára is lehetővé teszi a hintázást. A testvérek, barátok kedvükre versenyezhetnek, hogy ki tud magasabbra repülni! Szinte bármilyen hinta csatlakoztatható hozzá, legyen szó a klasszikus laphintáról, vagy a kisebbek számára való bölcsőhintáról, de a népszerű fészekhinta is remek választás lesz. Ha pedig valaki egy különlegesebb darabban gondolkozik, választhat álló hintát, bójahintát vagy akár egy tornász mutatványokra is alkalmas trapézhintát.

Egészítsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad

Ez az elem nélkülözhetetlen darab, ha valaki fa játszótér kialakításán gondolkodik.

Ezzel a hintaállvány modullal szinte bármelyik játszótorony kiegészíthető, de ha valaki különálló hintaállványt szeretne, akkor a FreeSwing hintaállvány lesz a megoldás!

Challenger mászófal modul

A Challenger, ahogy a neve is sugallja egy igazi kihívást jelentő, sokfunkciós elem, mellyel egy igazán összetett játszóvár hozható létre. Ez a modul tulajdonképpen a fentebb említett hintaállvány modul mászótoronnyal kiegészített verziója. A kiegészítő torony igen sok feljutási lehetőséget kínál. Tartalmaz egy döntött felületű csúcs létrát, egy mászóhálót és egy mászóköves falat, melyet a két szabadon választott hinta rögzítésére alkalmas hintaállvány köt össze a játszóvárral.

Egészítsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad

Wall mászófal

A Wall mászófal amennyire egyszerű, annyira komplex játszóvár elem! A mászás ugyanis számos területen jótékony hatással van a gyerekek fejlődésére. Az erőnlét fejlesztése mellett a mászókázás pozitívan befolyásolja az észlelést, a figyelmet, az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt, a logikai gondolkodást és még a koncentrációt is! A mászás jelentőségéről egy korábbi bejegyzésünkben már részletesen írtunk.

Egészítsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad

Ez a modul szinte bármelyik nálunk kapható játszóvárhoz rögzíthető.

Net mászókötél

A mászásnál maradva következzen a Net mászókötél, amely a hálós kialakítással egy érdekes és kihívást jelentő feljutási lehetőséget biztosít a gyerekek számára. A két beépített fa kapaszkodórúd segíti a mászást a gyerekek számára.

Egészítsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad

Ramp köteles rámpa

A Ramp köteles rámpa egy újabb izgalmast kihívást és egyben feljutási lehetőséget biztosít a játszótoronyba. A rámpán elhelyezett lábtartó lécek megkönnyítik a meredek rámpán és a kötélen való mászást. Ez a modul is szinte bármelyik Blue Rabbit játszóvárhoz csatlakoztatható.

Egésztsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad

Steps lépcső modul

A korláttal ellátott Steps lépcső modul egy könnyített feljutási lehetőséget nyújt a játszótoronyba, melyen a kisebb korosztály is egyszerűen és biztonságosan felmászhat.

Egészítsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad

Platform modul

Ez a modul a legkisebb korosztály figyelembevételével lett kialakítva. Ennek köszönhetően szinte bármelyik játszóvár élvezetessé és használhatóvá varázsolható a kicsik számára. A 60 cm-es magasságú felülethez csatlakoztatható 118 cm-es csúszófelületű Toba csúszda () lehetővé teszi a biztonságos csúszdázást.

Bridge híd modul

Egészítsd ki igény szerint Blue Rabbit játszóvárad!

A végére tartogattuk az egyik legizgalmasabbat a különböző játszóvár mpdulok közül, ami pedig nem más, mint a Bridge híd modul! Ezzel a modullal szinte bármelyik két játszóvár egymáshoz rögzíthető, mellyel igazán nagyméretű és komplex játszóvárak hozhatóak létre. A 2 méter hosszúságú, kapaszkodókkal ellátott hídon keresztül szabadon lehet közlekedni a tornyok között.

A modulokon felül számos kerti játszótéri kiegészítő csatlakoztatható a Blue Rabbit játszótornyokhoz, melyekkel még izgalmasabbá tehető az otthoni játszótéri élmény a gyerekek számára.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nézz körül játszóváraink között és alakíts ki Blue Rabbit termékekkel egy személyre szabott kerti játszóteret gyermeked számára!