Barion Pixel
Blue Rabbit játszótér

Szeretnél játszóteret otthonra, de nem tudod, hogyan állj neki?

Egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk azzal, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha szeretnénk otthonra játszóteret építeni. Azonban jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis hogyan menjünk tovább a játszótér építésben, ha nem érezzük magunkat ezermesternek? A Blue Rabbit játszótereink pont erre a kérdésre adnak megoldást: kész játszóteret vásárolhatunk úgy, hogy az alap játszóvár kiválasztása után mi kombinálhatjuk, variálhatjuk azt ízlésünk, igényünk, pénztárcánk és persze a rendelkezésünkre álló helyünk függvényében.

De mégis miért éri meg Blue Rabbit játszóteret választani?

Blue Rabbit játszótér1
Blue Rabbit játszóváraink segítségével játszótérré varázsolhatjuk udvarunkat.

1. Időtálló kivitelezés

A Blue Rabbit játszóterek nem csak esztétikusak, de nyugat-európai gyártású termékként magas minőséget képviselnek a piacon. A kialakításnak és az UV álló impregnálásnak köszönhetően hosszú évekig biztosítják a gyerekeknek a minőségi időtöltést, mely nem csak szórakoztat, de rendkívül fejlesztő hatással is bír.

2. Végtelen kombináció

Nem szeretnél a kertedbe mást, csak egy sima, egyszerű hintaállványt? Vagy egy nagy játszóvárban gondolkozol, ahol a gyerekek tudnak mászni, hintázni, csúszdázni és még homokozni is? Testvéreknek építed, ahova a korkülönbség miatt különböző méretű játszóeszközök kellenének? A Blue Rabit-tel ezek mind megvalósíthatóak, méghozzá nagyon egyszerűen! Válaszd ki a játszótér alapot, majd kombináld a tetszőleges modulokkal, játszótéri kiegészítőkkel és hozd létre egyénre szabott otthoni fa játszótered!

3. Játékos fejlesztés

A legtöbb Blue Rabbit torony tartalmaz valamilyen mászó egységet, homokozót, illetve csúszdát.  Ezek már önmagukban, bármiféle modul nélkül is rendkívül sokféle játék lehetőséget hordoznak magukban, nem is beszélve arról, hogy milyen jótékony hatással bírnak ezek a játszótéri eszközök a gyerekek fejlődésére. Ha a játszótér alap nem tartalmaz hintát vagy elég mászóeszközt vagy nem érezzük elég összetettnek vagy nagynak, modulokkal bátran kiegészíthetjük egy még komplexebb, szuperebb játszóteret kapva. Sőt, mi több a Bridge híd modullal két tetszőleges fa játszóvárat is összekapcsolhatunk.

Blue Rabbit játszótér
A legtöbb Blue Rabbit torony tartalmaz valamilyen mászó egységet, homokozót, illetve csúszdát. 

4. Kompatibilis játszóeszközök

Rengeteg játszótéri eszköz közül választhatunk, melyek mind úgy lettek kialakítva, hogy kompatibilisek legyenek a Blue Rabbit fa játszóterekkel. Így nincs szükség kompromisszumra! Mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő csúszdát, hintát, játszótéri kiegészítőt.

5. Komplex játéktevékenység

A játszótéri eszközök igen változatos tevékenységet biztosítanak a gyerekek számára. S bár rengeteg szuper közterületi játszótérre ellátogathatunk, az az élmény megfizethetetlen a gyerekek számára, amikor otthon a kertben is lehetőségük nyílik a játszótéri játékra. Egy olyan minőségi időtöltést tesz lehetővé, ami nem csak önfeledt perceket, órákat biztosít, de számos egyéb előnye is van. Elősegíti az optimális mozgásfejlődést, pozitív hatással bír a gyerekek idegrendszerére, a szabadban töltött képernyőmentes idő előnyeit meg talán senkinek nem kell bemutatni. Ha kíváncsi vagy részletesebben, hogy miért is éri meg az otthoni játszótér telepítése, korábbi bejegyzésünkre kattintva bővebben is elolvashatod.

Blue Rabbit játszótér
A Blue Rabbit játszóterek kombinálhatóságának köszönhetően több korosztály is találhat egyszerre elfoglaltságot otthoni játszóterünkön.

Mi a teendő?

A játszótér alap tartalmazza a méretre vágott, impregnált felületkezelésű faanyagot és a játszótér összeszereléséhez szükséges csavarokat, rögzítőket, elemeket és természetesen a szerelési útmutatót. Az alap játszóvár kiválasztása után nincs más dolgunk, mint kiegészíteni a tetszőleges modulokkal és játszótéri eszközökkel. Persze ez előbbi nem kötelező, pusztán akkor szükséges, hogyha igényeljük.

Blue Rabbit játszótér kiegészítők
A Blue Rabbit játszótereket könnyedén feldobhatjuk jópofa kiegészítőkkel, amelyek még önfeledtebbé teszik gyermekünknek a szabadban töltött idejét.

A Blue Rabbit nagy előnye, hogy mi választhatjuk ki, hogy milyen csúszdát szeretnénk, melyik hinta, mászóeszköz legjobb a gyermek számára, illetve hogy szeretnénk-e egyéb jópofa kiegészítőket, mint például hajó kormányt , távcsövet vagy éppen egy megafont, amik elősegítik a kreatív játékot és még jobban színesítik az otthoni játszóterezést. De akár később is kiegészíthetjük, felturbózhatjuk a várat, tornyot a különféle kiegészítőkkel.  

Ha mindent kiválasztottunk és kézhez kaptunk, mivel minden elő van készítve, nincs más dolgunk, csak összeszerelni a játszóteret a megadott instrukciók alapján.

Ezután pedig már csak az önfeledt játék következik, hiszen ilyen könnyen el is készültünk az otthoni játszóterünkkel!

Blue Rabbit játszótér
A jó idő közeledtével érdemes otthoni játszóterünket is formába hozni!

Ha szeretnél otthonra játszóteret most, hogy közeledik a jó idő, nézz körül fa játszótereink között és alakítsd ki szabadon az ideális játszóvárat gyermeked számára a Blue Rabbit-tel!

Termékajánló