Húsvéti rajzpályázat a Játszótérland-en+

Bár az idei tavasz nem tört ránk olyan verőfényes napsütéssel vagy tavaszias hőmérséklettel, mint ahogyan azt vártuk volna, mégis ideje tudatosítanunk magunkban, hogy kevesebb, mint két hét múlva itt van húsvét ünnepe!

Húsvéti rajzpályázat 2021 tavaszán a Játszótérland-en 1
Érdemes a nehézségek közepette is megtalálnunk az élet napos oldalát!

Természetesen, ha a minket körülvevő körülményeket nézzük, lehet, hogy nem jön meg a kedvünk az ünnepi hangulathoz, de a Játszótérland csapata – az otthoni játszóterek kialakításának szakértőjeként – annak a pártján van, hogy még a nehézségek közepette is találjuk meg az élet apró örömeit, napos oldalát és azokra fókuszáljunk! Bízunk benne, hogy az alábbi meglepetésünkkel segíthetünk –  talán nemcsak a gyermekeknek, hanem az egész családnak – is a húsvétra hangolódásban!

Rajzolásra hív a Játszótérland felhívása

Minden gyermek szeret rajzolni – örömüket, bánatukat, vágyaikat osztják meg alkotásaikon keresztül. A rajz rendkívül fontos kommunikációs eszköz gyermekeink életében, amelyen keresztül könnyen kifejezhetik érzéseiket, vágyaikat, elképzeléseiket, akár kiadhatják a bennük felgyűlt nehézségeket!

Húsvéti rajzpályázat 2021 tavaszán a Játszótérland-en 2
A rajzolás rendkívül fontos kommunikációs eszköz gyermekeinknél!

Szülőként a pandémia okozta zord körülmények ellenére is az a feladatunk, hogy gyermekünk számára biztonságot, védelmet nyújtsunk, példát mutassunk számukra. A szülői biztonságban megpihenve biztosítsuk gyermekünk számára, hogy elmerülhessenek képzeletük birodalmában, ahol a már megunt, maszkos családi séta helyett hirtelen az egész család egy olyan húsvéti helyszínen terem, amely minden álmunkat felülmúlja. Legyen az egy erdő, tengerparti séta, mesebeli játszótér, egy barátokkal eltöltött kedves piknik vagy éppen egy történelmi esemény felelevenítése – a fenti felsorolásnak valóban csak a képzelet szab határt! És minket, a Játszótérland csapatát, éppen ezek a színes, képzeletbeli, egyéniséget tükröző rajzok érdekelnek!

Húsvéti rajzpályázat 2021 tavaszán a Játszótérland-en 3
A szülői biztonságban megpihenve biztosítsuk gyermekünk számára, hogy elmerülhessenek képzeletük birodalmában.

Húsvéti rajzpályázat

Hogy ebben segíthessünk, a Játszótérland csapata – a FABERLAND csoport tagjaként – egy meglepetéssel készült az óvodás és kisiskolás gyermekek számára, akik egy rajzpályázaton oszthatják meg alkotásukat a nagyvilággal és még értékes otthoni játszótéri játékokat is nyerhetnek, ha az ő közzétett rajzukra esik a legtöbb közönségszavazat. Az „én húsvétom” című rajzpályázat leírása az alábbi linken található.

A pályázatról szóló felhívás egy részlete úgy szól, hogy „Ha szeret gyermeked rajzolni és szeretnétek hasznosan tölteni a karantént, akkor ez a lehetőség most nektek szól! Töltsétek fel a befotózott vagy bescannelt rajzokat ezen a felületen 04. 01-ig és nyerjetek Játszótérland játszótéri eszközöket!”


A nyeremények között főként olyan termékek találhatóak, amelyek kül- és beltéren egyaránt használhatóak, azoknak az igényeire is gondolva, akiknek nincsen kertes házuk. Hiszen családos emberként tudjuk, hogy milyen nehéz sokszor benti elfoglaltságot, játékot találni gyermekünk számára a mai leszűkült világban!

Mint ahogy fentebb már említettük, a rajzpályázat az óvodás és kisiskolás korosztálynak szól, mint ahogy a díjak megálmodásakor is rájuk gondoltunk elsősorban. A nyeremények között főként olyan termékek találhatóak, amelyek kül- és beltéren egyaránt használhatóak, azoknak az igényeire is gondolva, akiknek nincsen kertes házuk. Hiszen családos emberként tudjuk, hogy milyen nehéz sokszor benti elfoglaltságot, játékot találni gyermekünk számára a mai leszűkült világban!

Húsvéti rajzpályázat 2021 tavaszán a Játszótérland-en 4
A Játszótérland csapatát, éppen ezek a színes, képzeletbeli, egyéniséget tükröző rajzok érdeklik!

És hogy pontosan milyen játszótéri eszközök lesznek a nyeremények?

Az első helyezett választása szerint méhecskés játékházat vagy bójahintát nyerhet.

beltéri virágos játékház játszóeszköz
A méhecskés játszóház beltéren is használható, igazi bunker hangulatot teremtve a nappaliban!

A stílusos méhecskés játékház a gyerekek kedvenc műanyag játszóháza, mely élénk zöld-piros-sárga és rózsaszín-kék színekben található meg webshopunk kínálatában. A játékház nemcsak a kertben, hanem a szobában is felállítható, így télen, hideg időben is ugyanúgy használható, vagy éppen kert híján a nappali sztárja lehet! A gyerekház ajtaja és ablakai nyithatóak, így biztosítva az igazi bunker élményt!

A bójahinta többfunkciós játék, a klasszikus hintákkal ellentétben tetszőleges irányba lendíthető. A PVC anyag teljesen megfelel az előírásoknak, így a termék biztonságos a gyermekek számára.

A 2. helyezett nyereménye egy nagy méretű csúszda lesz, amely többféle színösszeállításban (piros/zöld vagy sötétkék/sárga színekben) is kapható a Játszótérland weboldalán. Elsősorban beltéri használatra javasoljuk, de kialakításának köszönhetően ez az otthoni nagyméretű csúszda jól bírja az időjárás viszontagságait is, így jó időben akár a kertben vagy a teraszon is kitűnően megállja a helyét.

piros nagyméretű állványos csúszda
A 2. helyezett nyereménye egy nagyméretű csúszda lesz.

A szavazáson 3. helyezést elért gyermek pedig 20%-os kedvezményre feljogosító kupont kap, amely a Játszótérland webshopján használható fel a következő vásárlásának összegéből.

Mivel a Játszótérland csapata családias gondolkodású, ezért termékkínálatunk is a családias jelleget, de mégis az egyszerű megvalósíthatóságot tükrözi.

A gyermeki kreativitás, játékosság is sok helyütt visszaköszön termékeinkben. Személyes kedvenceim e kategóriában a kerti játszótéri kiegészítők, melyeknek segítségével az otthoni játszótér kalózhajóvá vagy éppen madárlessé változik át gyermekünk játéka során.

Rajzpályázat a Játszótérland-en
A kerti játszótéri kiegészítők segítségével az otthoni játszótér gyermekünk játéka során kalózhajóvá vagy éppen madárlessé alakul át.

A Játszótérland oldalán további ötleteket találnak a kedves szülők arra nézve, hogyan lehet az otthoni közeget igazi játszótérré változtatni, amelynek segítségével könnyebben átvészelhetők lesznek az egyébként nehezebb időszakok.

Minden rajzpályázatra jelentkező rajzára kíváncsiak vagyunk és szeretettel várjuk, előre is sok sikert kívánva mindenkinek!

A Játszótérland csapata